But who am I

Oltiin kuvaamassa Maisan ja Nikon Luksusmatkat- ohjelmalle mainoskuvia huippu ammattimaisella porukalla. Keskustelu siirtyi meikkausvaiheessa ulkonäköpaineisiin ja siihen, kuinka suuret ne ovat media-alalla. Naiset baariin lähtiessä miettivät miten hiukset laitetaan ja mikä mekko olisi paras niin miettikääpäs millaista se on, kun tiedät olevasi yli 200 000 henkilön silmien edessä.

13627159_10209137181879198_7391419140496277612_n

Mainoskuvaus mood. Mekko Joseph Ribkoff.

 

Olen 25- vuotias ja oon työskennellyt telkkarissa yli seitsemän vuotta! Tsiisus, mähän rupean olemaan veteraani alalla. Alkuaikoina mulle oli erityisen tärkeää miltä näytän ja miltä mun odotettiin näyttävän. Vuosien mittaan totuin ulkonäköni arvosteluun positiiviseen ja negatiiviseen arvosteluun. Typerät ”Vittu sä oot ruma” kommentit alkoi mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tänä päivänä oon huomannut, kuinka hyvän itsetunnon olen saanut tästä kaikesta ryöpytyksestä huolimatta. Suurimman osan Maisan ja Nikon Luksusmatkat jaksoista tein ilman meikkiä ja tulipahan mainosklipitkin kuvattua au naturellina (laiskotti niin paljon, etten jaksanut sutata naamaa). Oon tiedostanut, että teen töitä persoonallani – en ulkonäöllä. Olen ylpeä itsestäni että pystyn tuohon vaikka ihoni reagoi stressiin samantien ja kuvausreissulla naama on pahempi, kuin teini-iässä. Ainut millä saan ihon takaisin kuntoon pitkien työkeikkojen jälkeen on GlamGlow Supermud. Sillä tosiaankin lähtee epäpuhtaudet. En tiedä mitä tekisin ilman!

Sosiaalisessa mediassa kuitenkin olen edelleen aika hukassa. Mikä on mulle sopiva tapa käyttää somea ja minkälaisia kuvia minulta odotetaan? Suurimmat someurat on tehty todella rohkeilla kuvilla ja hieman vähemmän seuratut taas enemmänkin tavaroiden fiilistelyllä ja hillityillä selfieillä. Mutta mihin porukkaan minä tahdon kuulua?

13620183_10209137181919199_3401961414994201819_n13692569_10209137182959225_7300382534402621913_n

Kumpi nyt on se parempi ja halutumpi???

Kamala fakta on se, että luonnolliset kuvat keräävät vähemmän tykkäyksiä ja tasaiseen tahtiin tulevat kiltit kuvat tiputtavat heti seuraajien määrää. On hankala tiedostaa mihin ryhmään mä kuulun. Henkisesti ehdottomasti tähän täti Monika tiimiin, mutta piru vie mä olen ylpeä kropastani ja haluan sitä näyttää! Oon tehnyt töitä sen eteen ja saanut makeanhimon vähenemään Swissclinicin Raspberry Ketones- tableteilla. Mietin vaan mahdanko pudota pulkasta, jos jatkan somettamista mun itse haluamalla hillityllä tyylillä..

Someminän etsiminen jatkuu.. Toivottavasti löydän sen joku päivä!

Maisa

But who am I

9 kommenttia “But who am I

 • 14.7.2016 at 10:48
  Permalink

  Ole ylpeä kropastasi äläkä välitä kateellisista jotka tod näk ovat vanhempaa ja aviossa laahaavaa naisväkeä…

  Vastaa
 • 29.7.2016 at 15:23
  Permalink

  Hei Maisa,

  Olen nähnyt sinut televisiossa pari kertaa. Ne ohjelmat ovat olleet sellaisia hattara-ohjelmia, vailla kauheasti päätä tai häntää. Olet varmaan tiennytkin, että olet poikkeuksellisen älykäs ihminen. Minusta olisi hienoa, jos kehittäisit myös tätä puolta itsestäsi. Tiesithän että mm. Gina Lolobridga oli myös paitsi melkoinen vamppi, myös poikkeuksellisen älykäs. Käytä älyäsi kehittääksesi varallisuuttasi ja taitojasi. Sinulla on siihen uskomattoman paljon potentiaalia.

  Ihaileva täti 🙂

  Vastaa
 • 1.9.2016 at 23:12
  Permalink

  Hei, ois kiva kuulla sulta myös äiti juttuja, varsinkin kun reissaat noin paljon. Äitiyden ja reissaamisen yhdistäminen kun on haasteellista..

  Vastaa
  • 23.1.2018 at 15:07
   Permalink

   Olis kiva myös niihin vastailla, mutta lapsen isä ja minä myös ollaan sitä mieltä, että parempi pitää meidän poika pois somesta 🙂

   Vastaa
 • 9.9.2016 at 12:27
  Permalink

  Hei maisa 🙂 ! Olen seurannut sua pitkään instassa ja pohtinut miten saat aina niin raikkaan näköisen meikin ja mitä tuotteita käytät ja teetkö meikkisi aina itse? .. 🙂 meikki tutoriaali video olisi hauska koska siinä näkee millaisen vaivan kauniissa ja kestävässä meikissä näkee jotta se pysyy kokopäivän ja varsinkin sinun ammatissa ’täytyy’ näyttää hyvältä ja edustavalta. Onko jotain tärppejä tai vinkkejä kestävään ja hyvään meikkiin:)?

  Vastaa
 • 13.9.2016 at 17:27
  Permalink

  Hei Maisa! Harva julkisuuden henkilö kykenee antamaan yhtä positiivista ja rehellistä kuvaa itsestään. Toimit kannustavana esimerkkinä nuorille – rohkea asenteesi ja vilpittömyys antavat varmasti monille hymyn aihetta päivään. Jatka samaan malliin!

  Vastaa
 • 22.9.2016 at 21:10
  Permalink

  Mikä on sun lemppari hajuvesi arkisin?? Entä mikä meikkivoide?? 😛

  Vastaa
 • 8.12.2016 at 13:53
  Permalink

  Laita just sellaisia kuvia joita haluat! Jos ne ei ”miellytä” seuraajia se on niiden ongelma. Sä saat valita itse mitä kuvia jaat, jos joku haluu kattoo kuvia naisten vartaloista voi etsiä jonkun muun käyttäjän. Jos haluat jakaa vähän rivakkaampia kuvia, niin jaa ihmeessä tyttö hyvä! Ei ole muiden asia tuomita toisia saat tehdä just niin kuin itse haluat! Kukaan ei voi pakottaa toista. Ihmiset voi etsiä parempaakin tekemistä kuin arvostella toisia.

  Vastaa
 • 26.1.2018 at 08:58
  Permalink

  Maisa, olet upea! Ole ylpeä itsestäsi :-)!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *