Ylivoimaiset lempparit!

Sunnuntaita!

Justiinsa pääsin aamuvuorosta töistä ja siinä syy miksi en ole Monacon GP:tä katsomassa, pöh. Ei auta itku markkinoilla : D Sen takia mulla onkin tänään aikaa tehdä yksi toivepostaus, eli kertoa mun lemppari kauneudenhoito tuotteet.

Lähdetään avaamaan siitä, että olen aina ollut laiska hoitamaan ihoa. Kerran lentokentän TaxFreessä katselin silmänympärysvoiteita ja kysyin myyjältä apua hyvän tuotteen löytämiseen. Myyjä sitten suositteli jotakin anti-age ++++++  voidetta ja mä siinä häkeltyneenä ja vähän närkästyneenä kerroin olevani 26-vuotias. Siihen myyjä vaan nyökkäili, että juu juu korkea aika ruveta kiristämään. SIIS MITÄ! Tästä kauhistuneena aloin sitten käyttämään kaiken maailman ”ryppyjä poistavia” voiteita.

Laiskana ihonhoitajana olen siis vuosien varrella turvautunut pääasiassa Nivean perusrasvaan ja palasaippuaan. Olen huono tykästymään tuotteisiin ja mainoksen orjana ostetut purkit jää usein täytenä kaapin pohjalle vanhentumaan.

Kolmesta ihonhoito tuotteesta on vuosien saatossa kuitenkin tullut mun ylivoimaiset lempparit ja on vaikea kuvitella, että vaihtaisin niitä mihinkään!

Clinique Clarifying Lotion 2 , Eli kavereiden kesken ”Kasvovesi kakkonen”. AIVAN PARAS!!! Ainut ihonhoito tuote mikä mulla on ikinä auttanut näppylöihin. Nykyään mun kaikki kaveritkin käyttää tätä, koska on nähnyt mulla tuloksia. Cliniquen kasvojen putsarit on myös tosi hyviä! Vaihtelen niitä aina saippuasta puhdistusvoiteeseen fiiliksen mukaan.

Estée Lauderin Revitalizing Supreme+ on mun mielestä maailman paras kasvovoide. Kevyt, mutta hoitava. Ei paakkuunnu, ei jätä tahmeaksi ja on hyvän tuoksuinen. Kaikista muista rasvoista sitä aikaisemmin mainitsemaani Nivea perusvoidetta lukuun ottamatta on mulla aina ollut jotain negatiivista sanottavaa, mutta tästä ei mitään!

Tuon edellisen kosteusvoiteen innoittamana lähdin sitten kokeilemaan saman sarjan Advanced Night Repair Recovery Complex II seerumia. I-H-A-N-A! Laitan sitä muutaman tipan iltaisin kosteusvoiteen alle. Ihan yhtä koukuttava, kuin tuo Supreme kosteusvoide.

Näitä kolmea tuotetta en siis ihan heti vaihtaisi. Edelleen hakusessa on se täydellinen silmänympärysvoide. En ole pahemmin jaksanut niitä testailla mutta toivotaan, että sellainenkin tulee vastaan ennen kuin ikärypyt yllättää! Jotta en näitä tuotteita syyttä hehkuta, niin tarjoan lukijoille ALE-koodin Elevenille. Postauksesta löytyy siis mainoslinkkejä ja koodilla MAISA11 saat -11% kaikista normaalihintaisista tuotteista. Enjoy! : )

Maisa

Ylivoimaiset lempparit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *