450 ilmaiskierrosta!

iGame tarjoaa rajoitetun ajan kaikille sivustomme lukijoille ilman omaa talletusta 450 ilmaiskierrosta!

OHJEET:
* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Uutena asiakkaana saat 450 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta Fire Joker -peliin!
* Tallettajille tarjolla lisäbonus!

Itsetunto

Huomenta!

Mä aloitan tän postauksen kertomalla, että tää ei ole mikään itkun sekainen avautuminen ja en tartte sääliä tai mitään ylimääräisiä kehuja. Tämän tekstin tarkotus on, että kerron rehellisesti mitä oikeasti ajattelen omasta ulkonäöstäni ja toivon, että tää voisi ehkä olla vertaistukea jollekkin toiselle naiselle (miksei miehellekkin) joka painii samojen ongelmien kanssa.

Sain muutama viikko sitten ehdotuksen lähteä kampanjoimaan nuorten tyttöjen itsetunto-ongelmien puolesta. Asia on mielestäni tärkeä ja aluksi ajattelinkin, että tässä on juttu mihin haluan panostaa ja missä voisin ehkä auttaa. Sitten mä tajusin totuuden. Mähän olisin huonoin esimerkki ikinä tälläiseen kampanjaan, koska olen teininä yrittänyt muokata itseäni sellaiseksi, että kelpaan muille ja tänäkin päivänä vihaan välillä omaa ulkonäköäni niin että oksettaa.

Usein aamuisin huomaan tuijottavani peiliin ja etsivän kasvoista kaikkia virheitä. Nenä on vääränlainen, luomet roikkuu, ilmeryppyjäkin on tullut. Seuraavana steppinä rupean selaamaan instagramia, eikä se tietenkään paranna muiden ”täydellisillä” kuvilla oloa yhtään. Mulla on tapana tsuumailla omia selfieitä millimetrin tarkkuudella ja kritisoin kaikkia kasvojeni kohtia. Huulet ja kulmakarvat on epäsymmetriset, yksi hammas on narskuttamisen takia noussut pari milliä rivistä, mun hymy näyttää pelottavalta irvistykseltä ja silmät on samean harmaan väriset. Joskus poistelen aikaisemmin instagramiin lisättyjä kuvia sen takia, että näytän itseni mielestä niin karmivalta. Tämä kuulostaa nololta, mutta mä itken välillä sitä kuinka ahdistunut oon oman ulkonäköni kanssa. Haluaisin joskus mennä peilin eteen ja tuntea olevani kaunis.

Eniten ruovin itseäni siitä, että en uskalla enää tehdä kasvoilleni/kropalleni mitään, vaikka vaihtoehtoja ilmeisesti löytyisi. Some tuutittaa muiden upeita kuvia, niin yritä siinä sitten pysyä mukana ja hyväksyä oma virheellinen naamataulusi. Mä uskon, että pääasiallinen syy mun huonoon itsetuntoon tulee vain oman pääni sisältä. Tietysti haukut ovat siihen vaikuttaneet mutta koen, että enää sille jos joku feikkiprofiili kirjoittaa mun kuvaan ”ruma” ei ole väliä. Se ei tätä itsetuntoa enää huonompaan suuntaan hetkauta.

Nyt päästään asiaan. Haluaisin niin paljon oppia hyväksymään itseni. Haluisin pystyä seisomaan selkä suorana ja sanoa olevani kaunis tälläisenä. Tajusin, että mähän olen yksi sellainen rikkinäinen tyttö keneen itsetunto- kampanjat tulisi kohdistaa. Mä uskon, etten ole yksin huonon itsetuntoni kanssa. On varmasti paljon muitakin tyttöjä ja naisia (iästä riippumatta) joilla on aivan turhaan saman tyyppisiä ongelmia.
Mistä me saataisiin kerättyä voimaa siihen, että hyväksyttäisiin kaikki itsemme sellaisina kuin olemme? Jos jotain pientä voi asian eteen tehdä niin käykää tämän postauksen lukeneet kommentoimassa teidän mielestä upean tutun tai vaikka tuntemattoman henkilön kuvaa. Käykää kirjoittamassa jotain kaunista hänelle <3 Laitetaan hyvä kiertämään ja ehkä tälläisellä pienellä eleellä saadaan hymy monen ihmisen päivään!

Ps. Jos joku tulee nyt jotain länkyttämään siitä, että ”mitäs olet julkisuudessa” niin heitän juustohampparilla. Tämä ongelma on valitettavasti seurannut jo lähemmäs kahtakymmentä vuotta.

Pps. KENENKÄÄN ULKONÄKÖÄ EI SAA HAUKKUA! Olkoon sitten kyseessä julkisuuden henkilö tai vaikka parturi-kampaaja.

…Kohti ääretöntä ja sen yli…

Maisa

Itsetunto

Kommentti “Itsetunto

  • 22.3.2018 at 16:45
    Permalink

    Hyvin taas kirjoitit, kiitos 😍

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!