Meikkileikki

Jo on aikoihin eletty, kun meikäläinen tekee meikkipostausta. Niin moni kuitenkin toivoi tätä instastoryssä tekemäni meikkivideoiden pohjalta, joten täältähän tämä viimein tulee! Näytän tässä miten teen mun tavallisen ja neutraalin arkimeikin. Korostan, että teen varmasti asioita väärin ja superhyper meikkaajat nauraa itsensä kuoliaaksi, mutta tämä on se tapa millä mä suttaan naamaani. Olen ollut jo vuoden verran ihan älytön NYX- fani, joten teen tän niillä NYXin tuotteilla mitä käytän normaalistikin arkena.

Pohjustan meikin NO FILTER BLURRING PRIMERILLA. Aloitan piilottamalla tummat silmänaluset CONCEAL CORRECT CONTOURilla. Tiedän, että toinen tapa on laittaa meikkivoide ekaksi ja sen päälle peitellä näkymään jääneet virheet. Mulla kuitenkin on meidän karjalainen sukuvika, eli älyttömän tummat silmänaluset. Siksi aloitan peitevoiteella. Päälle laitan kostutetulla beautyblenderillä HD STUDIO PHOTOGENIC FOUNDATION meikkivoiteen. Sävynä käytän Golden Honeytä. Jos mun meikkivoiteessa on yhtään punaista niin musta tulee Pipsa Possun näköinen. Siksi otan aina mahdollisimman keltapohjaisen meikkivoiteen. Pyrin mahdollisimman ohueen kerrokseen, ettei se päivän mittaan paakkuunnu ja jämähdä ilmeryppyihin. Beautyblenderit jakaa mielipiteet, mutta tosi pehmeä blenderi on mun ehdoton suosikki. Nimimerkillä kaiken maailman kalliit siveltimet kokeilleena……

Tykkään paljon varjostamisesta. Siihen käytän HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTEa. Laitan siis poskiluun alle tummempaa ja korkeimmille kohdille banaanin sävyä. Poskipäihin lisään vähän kohdetta. Ihan vaikka tavallinen vaalea ja helmiäinen luomiväri ajaa highlighterin viran. Nyt joku sielä ihmettelee, ettenkö laita puuteria. Ei en. Kerron viimeiseksi millä kiinnitän meikin.

Kulmat on mun ikuinen Akilleen kantapää. Joka päivä niistä tulee erilaiset ja eriväriset. Joten niissä mun on turha ruveta neuvomaan. Mulla on pigmentti kulmien pohjalla, joten se antaa kivasti muotoa.

Luomivärinä käytän ULTIMATE SHADOW PALETTEia ja siitä vaaleaa ja oranssiin taittavaa ruskeaa. Tämä on positiivinen juttu mutta pakko silti varoittaa, että NYXin luomiväreissä on älyttömästi pigmenttiä. Aloita siis ottamalla ihan minimaalisesti väriä ja lisää tarvittaessa. Vaaleaa siis liikkuvalle luomelle ja tummempaa luomivakoon ja vähän sen yli. Sitten häivytä, häivytä ja häivytä. Puhdas sivellin on siihen paras ja huolella häivytetty luomiväri on siistin ja luonnollisen näköinen.

Lopuksi ripsientaivuttimella ripset kaarelle, DOLL EYE MASCARA LONG LASH ripsiväriä reippaasti ja viimeisenä mun ylivoimainen suosikki, eli DEWY FINISH SETTING SPRAY kiinnityssuihke. Teen jossain vaiheessa postauksen mun iltameikistä ja näytän siinä mihin muuhun tota kiinnityssuihketta voi käyttää. Viimeisenä huulirasva. Tämän sepostuksen kunniaksi kaikista ELEVENIN tuotteista -11% koodilla MAISA11 ! Ja ei kun epätarkkoja IG kuvia ottamaan 😀

Meikkileikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *