Life updated

Heippa!

Aikaa on näköjään vähän vierähtänyt edellisestä postauksesta. Kevät on vihdoin tullut ja mulla on aivan eri tavalla energiaa, kuin talvella! Huomaa vuosi vuodelta kaamoksen vaikuttavan vaan vahvemmin. Laitan tähän tekstiin ympäripyöreästi tämän hetken kuulumisia ja fiiliksiä.

Annoin Vapun Ilta-Sanomiin haastattelun pitkästä aikaa. Mira Hurmas kirjoitti minusta mielestäni tosi hyvän jutun otsikolla ”Muuttunut Maisa”. Haastattelussa pohdittiin tilanteita mitkä on tuonut mut elämässä tähän pisteeseen ja juttua lukiessani tajusin itsekin kuinka paljon asiat ovat menneet eteenpäin, etenkin parin viimeisen vuoden aikana. ”Jokin Maisan olemuksessa on selvästi muuttunut: hoikka nainen on entistä hoikempi ja puhuu sanomisiaan punniten hiljaisella äänellä” kirjoitetaan tekstissä. Tajusin noiden asioiden olevan totta. Minusta on tullut paljon harkitsevampi ja varovaisempi. Mietin tekemisiäni ja sanomisiani useaan kertaan toisin, kuin ennen. Aikaisemmin täräytin kaikki mielipiteeni saman tien tiskiin ja menin fiiliksen mukaan, joka yleensä olikin sitten aivan väärä vain hetken mielihyvää tarjoava tie. Pari aamua sitten makoiltiin sängyssä Jari-Matin kanssa ja hän yhtäkkiä tokaisi minun aikuistuneen paljon viimeisen parin vuoden aikana. Hämmennyin ensin kommentista, mutta sitten tajusin sen olevan kohteliaisuus ja tosi hyvä juttu. Tajusin, että todisteena aikuiseksi kasvamisesta täytyy olla sekin, että tein Hesarin kestotilauksen : D hehe.

Paljon on kysytty siitä päästiinkö me eroon elämäni aikana suurimmasta vastaan tulleesta häiriköstä, josta kerroin viime syksynä. Kyllä päästiin! Mun blogitekstin jälkeen alkoi keissi purkautua nopealla vauhdilla ja selville tuli älyttömästi uusia asioita kyseisestä henkilöstä. Helpottavaa oli tietää, ettemme todellakaan olleet kiusaajan ainoat kohteet vaan hän oli aiheuttanut pahaa todella monille ihmisille. Saimme joukolla kasattua paljon todisteita joilla pystymme näyttämään, että juuri tämä minua paljon vanhempi naishenkilö on kaiken meille aiheutuneen ikävän takana. Meidän ei onneksi tarvinnut ruveta sen suurempiin toimiin, koska tämä nainen alkoi kaivaa itsellensä syvempää ja syvempää kuoppaa valehtelemalla ympäriinsä ja soittelemalla ihmisille kertoen mitä uskomattomampia tarinoita. Tänä päivänä kaikki onneksi tietää varoa henkilöä ja vain nauraa hänen jutuilleen. Rikosilmoitusta ei siis tarvinnut tehdä sillä hän lopetti kirjoittelut kiinni jäätyään ja mielestäni hyvä rangaistus on, että hänenä en kehtaisi näyttää naamaani enää missään ralli jutuissa. Me ollaan niin onnellisia, että päästiin tästä pahasta!

Asiat on siis elämässä suhteellisen rauhallisesti ja ihanan tavallisesti. Tavallisesta arjesta osaa nauttia eri tavalla, jos ei ole sitä aina elänyt. Tällä hetkellä taiteilen koulun ja töiden kanssa, sekä tsemppaan Jari-Mattia pystymään todella kovista paineista huolimatta ajaamaan taas omalla raketin nopealla tasollaan. Kateeksi ei käy olla yksilöurheilija! Jarppiksella on kuitenkin vielä paljon näytettävään ; ) Nyt lähden haravoimaan takapihaa ja sen jälkeen aikaisin nukkumaan, että jaksan innoissani herätä sunnuntai aamuna herätyskelloon klo 5.30…….. NOOOOT.

Maisa

 

Life updated

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *