Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Makkaraa ja kuulumisia

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Moi!

Kesä meni aika nopeasti… Kuulemma pitäis mennä takasin kouluun viikon päästä. Kun kesäloma alkoi mulla oli pitkä lista suunnitelmia näille parille kuukaudelle. Ajattelin monia kohteita joihin voisi matkustaa, paikkoja missä haluaisin käydä ja ennen kaikkea monta kirjaa valmiina lukemista odottamassa. Nyt vihdoin olisi aikaa! Arvatkaapa kuinka monta juttua siltä listalta toteutin? EN YHTÄÄN. Päivät on mennyt älytöntä vauhtia ja on tullut tehtyä ihan mielettömästi kaikkea kivaa, mutta suunnitelmat meni täysin uusiksi. Lyhyesti kiteytettynä: tämä kesä on ollut täydellinen! Ja vielä hetken aion sitä jatkaa;)

 

Sanon nyt jo etukäteen etten ole laihduttamassa! Tiedän, että siitä syttyisi taas järkyttävä somemyrsky. Kuitenkin oon syönyt grillisteikkejä ja makkaraa kesän aikana niin paljon, että ahdistaa. Oon lukenut kevennys vinkkejä www.laihdutusopas.com sivustolta. Sieltä löytyy erilaisia dieettejä, vertailuja ja paljon artikkeleita aiheista. Kysynkin nyt mun lukijakunnalta apua, että mikä sun mielestä vaikuttaa ton sivuston suosituksista fiksuimmalta tavalta keventää vai onko sulla itselläs joku dieetti millä onnistuit ja minkä nimeen vannot? Vinkkejä otetaan vastaan kommenttikenttään tai Instagramissa @maisatorppa . Vaikka on fitti niin elimistössä ei välttämättä siltä tunnu. Tää turvonnut olo vaan täytyy saada pois ja pitää tottua taas siihen, että energian hankkii jostain muusta kuin puolen kilon kyljyksestä! Jos hyvinvointi kiinnostaa niin Laihdutusopas sivustolla on arvonta, missä voi voittaa 350€ hyvinvointituotepaketin! Mä osallistuin jo!!:D

 

Me ollaan mökkeilty tänä kesänä urakalla. Rakennettiin uusi kiva mökki ja ajattelinkin tehdä siitä ihan oman postauksen, että mitkä on meidän suunnitelmat mökkipaikan ja rakentelun suhteen ja vähän fiiliksiä siitä miltä tuntuu raivata 1.4 hehtaaria umpimetsää. Voin kertoa, että HUH! Muutenkin oon panostanut kotimaan matkailuun, koska kelit on ollut niin upeat. Voin kertoa, että kyllä on kannattanut! Nyt kun ilmat viilenee ja pimenee niin on aikaa ja motivaatiota istua enemmän tietokoneella ja kertoa kesän seikkailuista;)

Ollaan kuulolla!

Maisa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Makkaraa ja kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!