Bio

maisatorppa_biopicVantaalainen 24-vuotias Maisa Torppa on räväkkä persoona, jonka mielipiteet tulevat takuulla esille. Arjessa hän on kuitenkin omien sanojensa mukaan pullaa leipova kotihiiri. Koulutukseltaan Maisa on merkonomi ja muut koulut ovat vielä työn alla.

Maisa on tv-persoona, jolla on 6,5 vuoden työkokemus televisioalalta. Hän on muun muassa toiminut juontajana ja tosi-tv-esiintyjänä. Maisa on vieraillut myös ajankohtaisohjelmissa ja pienissä elokuvarooleissa.

Maisa on ollut mukana seuraavissa tosi-tv-sarjoissa: Viidakon tähtöset, Aurinkorannat tähtöset, Neljän tähden illallinen, Maatilan prinsessa ja Alanyan sankarit. Tällä hetkellä hän on Tuulitunnelin vakiopanelisti.

Maisa on Miss Bikini 2009 ja hän on ollut monien lehtien kansikuvatyttö.

Yksi tämän menevän naisen suurimmista intohimoista on urheilu. Lukeminen ja pianonsoitto kuuluvat myös hänen harrastuksiinsa. Maisalla on 3-vuotias poika ja tulevaisuuteen kuuluu lisää televisiotöitä sekä selviytymistä kaaosmaisesta arjesta. Kaikki Maisan elämässä on aina jollain tapaa normaalista poikkeavaa. Sanaa ”tylsä” hän ei tunne lainkaan!