Toivekroppa

Nyt saan viimein aikaseksi tehdä paljon pyydetyn postauksen, mun kropan ylläpitämisestä. Niinkun oon aina toitottanut, niin valitettavasti en ole saanut intohimoa urheiluun. Ulkoilusta tykkään ja välillä käyn lenkillä, mutta ittensä rääkkääminen ei ole mua varten ja mulla on kauhean huono itsekuri. Tosiaankin tuo itsekuri olisi asia, mitä voisi ja täytyisi kehittää, mutta silti en ole valmis luopumaan ruokavaliossani välillä syötävistä herkuista. Pullat ja karkit vaan on niin hyviä!!

Uusin mun valloituksista, joka auttaa nopeasti kesäkuntoon on Evolution CRP Rasvanpolttaja. Oon sitä nyt pari viikkoa käyttänyt lenkkeilyn ja kotijumpan tukena ja kyllä toimii! Sokerihiiri kun olen, niin on tärkeää että se on makeutettu Stevialla. Mä uskon, että tää on mun ratkaisu kesään ja tämän avulla saan kertyneet nesteen ja rasvamakkarat pois. Kotijumppa ohjeet oon ettinyt ihan netistä ja lenkkiä juoksen aina sen verran mikä tuntuu hyvältä. Välillä jaksan painella pitkäänkin, välillä 20min on ihan maksimi. Hetken jo mietin, että täytyisikö ostaa salikortti, mutta ei, se vaan ei ole mua varten. Ulkoilu kunniaan!

T-paita päälle ja ulkoilemaan, koska on niin hyvä sää!

Maisa

Toivekroppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *