Rusketusraidat

Hellurei ja hellät tunteet!

En ole VIELÄKÄÄN kuollut, vaan perus matkailutohinoissani unohdin läppärin keittiön pöydälle Turkkiin sännätessäni. Jos olette onnistuneet välttymään uutisoinnilta missä minä ja Niko Saarinen vietettiin viime viikko, niin valaisen nyt kertomalla meidän kuvanneen Foxille syksyllä ilmestyvää matkailuohjelmaa. Turkin Alanya lämmitti siis mua kolmen viikon ajan tässä kuussa ja viimeiselle viikon keikalle raahasin Nikon mukanani. Jotenkin onttoa palata sateiseen Suomeen ja masennusta lisää matkalaukullinen likaisia vaatteita. Kai se taas on pakko rutinoitua arkeen ja fiilistellä aurinkoa tsiigaillen omia rusketusraitojani ja puhelimen täydeltä löytyviä Party Hard- videoita. Vaikka kiloja on kaljan litkinnän myötä tullut, niin oon kyllä tosi positiivisesti taas yllättynyt aikasemminkin hehkuttamiini Green Coffee Beansien toimivuuteen. Ylimääräistä turvotusta ei juurikaan ilmestynyt järkyttävästä ruokavaliosta huolimatta ja luulen että tavalliseen arkeen on taas helpompi palata. Nyt mä hemmottelen itteäni kotiin paluun kunniaksi ja käyn hakemassa Stockan herkusta jotain hyvää salaattia!

  

Sitten tämä kaiken suhteen skeptinen mamma pääsi testaamaan Beauty Pearls, jotka lupaavat ihanat hiukset ja kynnet. Ajattelin että ei tsiisus, miksi mä edes tällästä kokeilen, mutta voi jumpe että mun hiukset ja kynnet voi tällä hetkellä hyvin!!! Oon maailman huonoin hiuksien ja kynsien huoltaja ja kaverit aina päivittelee miten mulla voi edes omaa tukkaa olla päässä. Nyt kiiltää ja kasvaa melkein niin nopeesti, ettei värjätä kerkiä. Ongelmahan se tämäkin on, hah.

Haluisin niin päästä paljastelemaan meijän loman yksityiskohtia ja hehkuttamaan juttuja joiden avulla mullekkin on tullut räkätyksen lomassa vatsalihakset, mutta nyt joudutaan malttamaan ensi syksyyn 😉 Keskiviikkona laitetaan taas purkkiin lisää huikeita Tuulitunneli jaksoja. Henkilökohtaisesti odotan huomenna ulos tulevaa jaksoa, koska naurun remakka oli niin kova, että vähän lirahti housuun…. Kisastudio siis huomiseksi pystyyn!

Nyt pyykkikone pyörimään ja Netflix päälle. Oon tän hengähdystauon ansainnut.

Maisa

Rusketusraidat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *