Pää kuntoon

Mun kauneudenhoito operaatiot on yleensä aika helppoja, laiska ihminen kun olen. Kosteusvoiteena toimii Nivean parin euron rasva ja oon tullut siihen tulokseen, että omilla kynsillä on helpompaa kuin rakennekynsillä. Taas mukavuudenhaluisuutta! Hiukset ja ripset kuitenkin on sellanen juttu jonka haluaisin olevan viimeisen päälle. Oon mielelläni muuten ilman meikkiä, kunhan vaan hiukset kiiltää, näyttää tuuheilta ja ripsienpidennykset tekee katseesta terävämmän. Varsinkin kesäisin näin on helppoa.

Kohta puolen vuoden ajan mun hiuksia on laittanut ihana Noora Hius- ja Kauneus Lähteessä Espoossa. Telkkarityötä tehdessä pitää olla aina täysin varma, että hiukset on juuri sellaiset kun haluaa ja onnistuipa Noora tekemään mulle upean pinkin tukankin! 😉 Oon ollu Nooran käsittelystä aina super tyytyväinen! Mulla on ollut helmikuusta asti pidennykset ja vaikka ne hyvin laitettaisiin ja huollettaisiin, niin aina siinä vähän omat hiukset kärsii. Hiusten huonoon kuntoon menemistä lisäsi vielä melkein kuukausi Turkissa. Se aurinko ja kloorivesi käytännössä tappoi hiuskuontalon. Nyt päätin sitten hetken aikaa olla ilman pidennyksiä ja hoidella omaa tukkaa. Apuun riensi kampaamoissa tehtävä maailman paras uusi Olaplex- hoito. Se korjaa, vahvistaa ja suojaa. Se jopa rakentaa uudelleen hiusten katkenneita rikkisiltoja. Mitä mä tässä lässytän, antaa kuvan puhua puolesta

 

Ero on siis huima ja kotituotteen avulla jatkan omien hiusten pelastamista vielä kotona. Shampoona ja hoitotuotteina käytän KMS- tuotteita. Eiköhän me nämä omatkin hiukset priimakuntoon saada!

Sitten päästäänkin ripsiin. Mulla on monta vuotta ollut ripsienpidennykset, mitä nyt välillä ollut ilman. Kuitenkin ripsienpidennykset on mulle tuttu tuote ja tekijöitä on ollut monia ja kestävyys ja laatu on vaihdellut paljon. Eilen mulle laitettiin ekan kerran XL-lashes.fi volyymiripset ja voin kertoa, että MORJENS!!! Ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin upeita ripsia. Ihana Pille-Riin loihti jotain sellaista, mitä en ole koskaan ennen nähnyt. Maailman hienoimmat ripset.

Kaveri kommentoi, että jos räpyttelen tarpeeksi ripsiä, niin Tallinnassa tulee aika isot aallot 😉 Nyt mennään hetki sitten omilla kuntoon hoidetuilla hiuksilla ja ihanilla ripsillä.

Kaunista ja helppoa kesää!

Maisa

Pää kuntoon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *