Lenkille lompsis

Sokeriaddiktion hoksanneena päätin ruveta voimaan paremmin myös fyysisesti. Mähän tunnetusti olen kuntosalin ja fitneksen viimeiseen asti välttäjä, mutta oon jotenkin ruvennut tykkäämään juoksemisesta. Musta on vaan siistiä pistää musat korville pauhaamaan niin kovaa, ettei omia ajatuksia kuule. Lenkkeilystä on tullut mulle henkireikä ja nollaaminen mun superhektisen elämän keskellä. 

 Työpäivän jälkeen oon aivan poikki, mutta oon huomannut että jos vaan saa vaikka kiukulla vedettyä lenkkarit jalkaan, niin olo lenkin jälkeen on todella energinen. Yksi asia minkä oon huomannut muuttuneen parempaan suuntaan on nukkuminen. Mulla on aina ollut paljon univaikeuksia ja etenkin tämä kevät on ollut niin stressaava, että työjutut on väkisin tullut uniin asti. Nykyään nukun todella hyvin ja väitän että se on aktiivisen ulkoilun ansiota.

Uudelleen oon ottanut käyttöön superfoodeja, esim chian siemenet. Niitä käytin joskus viime syksynä ja koin että ne poisti hyvin turvotusta. Taas vaan mättöruoka vei mennessään ja sekin hyvä tapa unohtui. Vielä enemmän luotan Suomen luonnon omiin superfoodeihin ja ootankin, että mustikat, puolukat, vadelmat ja muut marjat kypsyy. Se on rikkaus, että me saadaan sellaisia vitamiinipommeja ihan omasta metsästä. Pakastin rupeekin olemaan viime vuoden sadosta tyhjä. Tän hetkistä lenkkeilyä tukemaan oon ottanut Evolution CRP. Sitruunan makuinen stevialla maustettu on mun lemppari ja tukee loistavasti tätä mun kunnon nostatusta.

Katsotaan kauan jaksan tätä hulluutta, mutta on se kyllä aika palkitsevaa kun jaksaa juosta pidempiä ja pidempiä lenkkejä! Hyvä Maisa!

Lenkille lompsis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *