Mukavasti matkalle

Olen viettänyt suhteellisen paljon aikaa elämästäni lentokoneessa istuessa. Vastaan tuli tietokoneella kuvia muistitikulle siirrellessäni kuva, jossa näkyy mitä mun käsilaukku sisälsi kolme vuotta sitten. Ison osan laukun painosta vei meikit, peilit ja hiusharjat. Matkakokoinen hiuslakkapullo ja hajuvesikin piti olla aina käsimatkatavaroissa.

Olen lähdössä hiihtolomareissulle mun kaverin kanssa Dubaihin. Tässä pakkaillessa aattelin kertoa mitä nykypäivänä mun lentolaukusta löytyy ja mitkä on mulle tärkeitä juttuja reissuun lähtiessä.

Lähtökohtana matkaan lähtiessä tarkistan aina, että mukana on passi, lompakko ja kännykkä. Kaiken muun pystyy ostamaan! Näiden tavaroiden mukana olo ei nimittäin ole ihan itsestäänselvyys. Mun läheiset tietää, että oon yksi historian huonoimmista matkanjärjestäjistä. Passi on pari kertaa puuttunut ja puhelinkin jäänyt autoon. Lentoliput on useampaan otteeseen ollut varattuna mun tyttönimellä ja sitten on pitänyt maistraattiin itkeä, että ne todistaisi mun olevan sama henkilö, kuin lipussa lukee. Kerran luulin varanneeni lentokenttätaksin, mutta olinkin varannut lentokoneesta matkalaukkuhihnalle vievän erityissaattajan joka nimikyltin kanssa kulkiessa abauttiarallaa pesi sun jalatkin… No nämä kommellukset onkin ihan toinen aihe 😀

Mukavuus, mukavuus ja mukavuus. Vaatteiden tulee reissuun lähtiessä olla sellaiset ettei ne paina. Ei ole kiva istua montaa tuntia, kun mahaa kiristää ja vieruskaverilta huomaamattomasti yrität avata farkkujen nappia ja istuskella sitten pokkana housut auki. Mulle on pakkomielle lentokoneessa ottaa kengät pois ja vetää villasukat jalkaan. Heti on rennompi olo ja sitten tassuttelen koneessa villikset jalassa. Tiedän, että lentokoneen lattiat on älyttömän likaiset, mutta siksi mulla onkin yhdet sukista omistettu vaan lentokoneessa käytettäviksi. Hygienia/kauneudenhoito tuotteita lentolaukusta löytyy enää pelkästään huulirasva, hiusharja ja hampaidenpesuvälineet. Ei ole mitään ihanampaa, kuin pestä hampaat pitkän lennon jälkeen. En tosiaankaan kanna hammasharjaa Kittilän lennoilla mutta yli kuuden tunnin lennoille en lähde ilman.

Rakastan lukea kirjoja ja lentokoneessa onkin mulla aina kirja mukana. Nukkuminen pitkillä reissuilla olis kivaa tai powernapit piristäisi mutta en pysty mitenkään nukkumaan koneessa. Joten en enää jaksa edes yrittää saada unen päästä kiinni! Kikka siihen, että saa edes jollain tavalla levättyä on korvatulpat. Ei siis mitkään halpikset, vaan oikeasti sellaiset tulpat jotka blokkaa kaiken äänen. Ostan mun korvatulpat aina apteekista. Aaah, se on niin ihanaa kun humina ja muu pulputus hetkeksi loppuu!

Loput kamppeista vaihteleekin sitten matkakohteen mukaan. Tai ei itseasiassa edes vaihtele. Eipä mulla usein ole laukussa muuta, kun noi. Ja tietysti ripaus reissumieltä! xD

Trevlig resa!

Maisa

 

 

Mukavasti matkalle

2 kommenttia “Mukavasti matkalle

 • 3.2.2018 at 22:25
  Permalink

  Mistä on toi laukku ostettu?? 😊❤️

  Vastaa
  • 19.2.2018 at 12:23
   Permalink

   Michael Kors 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *