Omat hiukset on!

Ciao!

Olin kunnon pidennyspissis monia vuosia. Viime keväänä tulin sitten täyteen siitä selvittelystä, hiusten nostamisesta ja päätä painavista teipeistä ja sineteistä. Päätin, että nyt on aika kasvaa sen verran aikuiseksi, että pärjää ilman pidennyksiä. Ongelmana olikin sitten katkenneet ja haperot omat hiukset. Siitä alkoi puolen vuoden hiustenhoito kuuri ja kerron nyt miten sen tein. Varoitan, että jos odotatte mun käyneen kampaajalla ja kalliissa rakennehoidoissa niin keino ei ollut se. Vaan jotain paljon ällöttävämpää… Jatka lukemista omalla vastuulla…

Keksin tämän hoitokeinon siitä, kun aikoinani Karibian rannalla pieni mummeli rupesi väkisin pikkuletittämään hiuksiani vaikka kuinka yritin estää. Ilmeisesti yhteistä elekieltäkään ei sen vertaa löytynyt, että mun kiljumisesta ja huutamisesta huolimatta mummeli sai väännettyä mulle oikein kunnon päätä myöten menevät letit. Pakkohan niiden kanssa oli sitten pärjätä ja pidin lakupötköjä kolme viikkoa. Kun viimein sain letit auki (tuskalla ja työllä) olikin vastassa omassa rasvassa muhineet kiiltävät ja pehmeät hiukset. Ensimmäinen reaktio oli ”Halleluja, rukouksiini on vastattu!”. Kuitenkin palasin taas pidennys kierteeseen ja hyväkuntoiset hiukset jäi unholaan.

Keväällä kun otin pidennykset pois voin paljastaa, että mun hiukset oli niin kauheessa kunnossa ettei niitä voinut pitää edes auki. Aina oli hätänuttura päässä ja kilo kiiltosuihketta huijaamassa todellisen hiusten kunnon piiloon. Siitä alkoi hoitoruljanssi. Sain idean juuri näistä väkisin tehdyistä pikkuleteistä. Jätin hiusten pesemisen kertaan tai kahteen viikossa. Tiedän kuulostaa ällöttävältä ja olihan ne välillä pirun likaiset. Siinä olikin jutun juoni. Annoin hiusten mennä niin likaisiksi, että omaa päänahan rasvaa sai levitettyä koko hiuksiin. Hieroin vielä latvatkin vasten päänahkaa. Välillä tukka oli niin likainen, että yöksi käärin sen pyyhkeeseen, koska ällötti muuten niin paljon.

Tuloksena voin kertoa, että kyllä muuten toimi! Sain hiukset niin hyvään kuntoon, että nää on nyt itserakkaasti sanottuna ihanat. Pituutta ei kauheasti ole ja tuskin tulee olemaankaan mutta hiukset kiiltää ja on pehmeät ja hyvinvoivat. Ongelma oli enää blondin tukan pitäminen pois pissan värisestä. Useat hopeashampoot on kuivattanut mulla hiuksia ja naamiot on napannut kuivimmat kohdat kirkkaan liiloiksi. Löysin Maria Nilan tuotteet ja ne pelasti mut. Ei ole enää stressiä keltaisuudesta ja hiukset pysyy hyvänä ja tasaisen viileinä. Koodilla MAISA11 saa tällä linkillä kaikista normaalihintaisista tuotteista Eleveniltä -11% alennusta. Myös Maria Nilasta. Lämmöllä (viileydellä) suosittelen!

Oon ylpeä mun oudosta hiustenhoito kuurista ja jatkan sitä edelleen välillä. Tosin paljon harvemmin, kuin ennen. Tiedän, että tää ei ollut mikään mieletön kallis glamourhoito, mutta toimi! Ja hintakin oli muutama pestävä pyyhe kuukaudessa enemmän 😉

Rasvaisin terveisin, Maisa

Omat hiukset on!

8 kommenttia “Omat hiukset on!

 • 9.1.2018 at 14:26
  Permalink

  Itse pitkähiuksisena pesen hiukset non 5-6pv välein. Päänahka tottuu siihen ja hiukset tykkää! Harrastan vain paljon liikuntaa, jolloin hiukset silloin tällöin todella ällöttävät!

  Vastaa
 • 9.1.2018 at 18:24
  Permalink

  Hei Maisa. Minulla luonnostaan paksut ja pitkät hiukset..paksu olen muutenkin😂😂 mutta pesen myös hiukseni ainoastaan kerran viikossa. Tää on se juju. Mukavia hetkiä meille hiustemme kanssa. MARJA💋💋👄👄

  Vastaa
 • 9.1.2018 at 22:03
  Permalink

  Haha, itse oon yksinkertaisesti niin laiska, että sen takia pesen hiukset vaan 3 kertaa viikossa, sit kun on pakko. Kiitos shampoovinkistä ja alekoodista, lähti tilaukseen noi Maria tuotteet. Ja aika upeaa, että ovat vegaanisia tuotteita. Aina parempi kun eläimiä ei oo kiusattu ihmisten hömpötysten takia. Ja omat hiukset on parhaat, eikö noi hiustenpidennykset ja ripsien pidennykset oo vähän last season!

  Vastaa
  • 23.1.2018 at 15:01
   Permalink

   juurikin näin! 😉 🙂

   Vastaa
 • 10.1.2018 at 08:38
  Permalink

  Heippa Maisa,

  Tartun heti tuohon hopeashampooseen 🙂 Olen itse käyttänty Fudgea ja todennut sen oikein hyväksi. Osaatko sanoa onko nämä tuotteet yhtä hyvät? Löytyykö shampoosta myös bigmenttiä, että antaa sitä väriä samalla?
  Olen ollut samalla ”pesukuurilla” vuoden verran, harvensin pesuvälejä 3-4 päivän väleihin (toki turvaudun kuivashampooseen, kun tarve vaatii). Mutta tuo ällötys homma on kyllä pahin…tuntuu että nukunkin huonosti niinä rasvaisimpina öinä 🙂

  Kiitos paljon etukäteen vastauksesta!

  Vastaa
  • 23.1.2018 at 15:00
   Permalink

   en ole ite kokeillut Fudgea, mutta näihin Maria Nilan tuotteisiin olen tyytyväinen juuri siksi, että niissä on tarpeeksi pigmenttiä ja hius ei kärsi vaikka pesen niillä aina 🙂

   Vastaa
 • 13.1.2018 at 01:10
  Permalink

  Oho mikä ”kuuri”! Värjäsitkö tai leikkasitko hiuksia tuona aikana?

  Vastaa
  • 23.1.2018 at 15:01
   Permalink

   En leikannut kuin kerran ja tyveä värjäsin normaalisti tyvikasvun tultua 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *