Nollapisteessä

Aamulla reippaana heräsin, heitin salikamat niskaan ja lähdin viemään kaveria lentokentälle. Olin jo illalla päättänyt, että nyt riitti tämä salitauko ja lentokettä reissun jälkeen menen treenaamaan. Oon tosiaankin lokakuusta asti sairastanut pahasti, mutta tämän vuoden loppuun asti kestävä liikuntakielto sai luvan loppua nyt. MUTTA MISSÄ ON MOTIVAATIO?! Ensimmäinen luovutus tapahtui jo Jumbon ohi ajaessa ja päätin että kaverin jätettyä, menen mielummin shoppailemaan. Kehä kolmosen risteyksessä kohtalo tuli kuitenkin peliin ja kuljetti kohti salia, sillä ajoin väärin uudesta liittymästä ja jouduin Jumbon sijasta takaisin kehälle.

12313698_10207449842376765_9056566013733543332_n

Pakkohan se oli sitten salille mennä! Jotenkin olin ihan hukassa. Isoimman kolauksen teki se, että joutui tekemään pienemmillä painoilla, kuin aikaisemmin. Salilla mielessä pyöri pelkästään jääkaapissa odottava juustokakku. Ilman lisäravinteita tästä uudesta alotuksesta ei kyllä selvitä ja ostin itselleni joululahjaksi jo kesällä hyväksi todetun rasvanpolttajan Evolution CRP:n ja palauttajan Evolution BCAA:n.  Kesälläkin sain treenin toimimaan näillä, niin pakko sen on toimia tälläkin kertaa!!

12342343_10207449840416716_6165072888166713611_n

Olen saanut painoa tiputettua keväästä 6 kg, joten en tosiaankaan haluaisi niitä kiloja takaisin! On siis pakko etsiä motivaatio ja saada kiinni siitä intohimosta liikuntaan, joka oli aikaisemmin. Ennen kevättä, en ollut mikään intoliikkuja, joten jos kerran jo sain jutusta kiinni, niin pakko se on uudestaankin saada. Isoin tekijä oli aikaisemmin se, kun keksin että tulen liikkuessa energisemmäksi ja tietysti näkyvät tulokset.

Nyt sitten itseä niskasta kiinni ja uudestaan liikunnan pariin! Jääkaapissa huutaa itsenäisyyspäivältä jääneet herkut…..

Maisa

Nollapisteessä

8 kommenttia “Nollapisteessä

  • 17.1.2016 at 20:04
   Permalink

   et voinut nähdä, kun oon sielä viimeeksi kesällä ollut 🙂

   Vastaa
 • 9.12.2015 at 19:12
  Permalink

  Hei! Pakko kysyä miten olet saanut keväästä tiputettua 6kg? Onko vinkkejä, konkreettisia ohjeita? Oletko ollut tiukalla ruokavaliolla? Paljonko treenannut ja miten? Itse meinaan normaalipainoisena tuskailen muutaman kilon kanssa jotka eivät millään meinaa lähteä.

  Vastaa
  • 17.1.2016 at 20:03
   Permalink

   Ihan perus ruokavaliolla ja tuotteilla mistä oon blogissa kertonut 🙂

   Vastaa
 • 9.12.2015 at 23:55
  Permalink

  Tauvon jälkeen menee oma aikansa päästä takas pisteeseen missä oli. Se aika TOSI raskas ”sammakko” selässä mut auttaa kun taas muistaa mistä aluks aloitti… Mut tsemppejä treenaamiseen 👍😃

  Vastaa
 • 11.12.2015 at 03:09
  Permalink

  Moikka maisa!
  Mun on pakko sanoa että ihailen sua todella paljon siitä syystä että sä oot kyllä saanut kestää todella paljon paskaa sun elämän aikana.. kaikki tissi kirjoitus teksti kohut ”bimbon” maine ja tv show kommentit. Mä en ymmärrä että miten sä vieläkin jaksat olla tässä noin positiivisena? Ihmisten on kyllä tosi vaikeaa nähdä tv roolien taakse ja se on varmasti tosi rankkaa kun jokaiseen sanomaasi tartutaan ja ulkonäköäsi kritisoidaan. Tottakai me kaikki ollaan tehty tyhmiä asioita mitä kadutaan mutta harvalla ihmisellä se tulee julkisuuteen… Sä muistutat jollain tavalla mua niin paljon mutta meitä ei thankgod yhdistä julkisuus. Oon mokaillu asioita paljon, möläytelly tyhmiä juttuja, ollu satutettuna, ollu tänä ”tyhjäpää blondina” mistä ihmiset kieltäytyy näkemästä sen älykkään puolen.. hakenut hyväksyntää ehkä väärillä asioilla. Mut ihmisiä me kaikki ollaan eksniin? Ja se miks mä tulin sulle kommentoimaan tän ni sä oot ihan uskomattoman vahva ihminen ja jos jotain hyvää kaikesta on seurannu ni väitän et kaikki tä on kasvattanu myöskin sun nahkaasi! Kaikki tsempit ja halit sinne päin jatka samaan malliin koska oot ihan uskomaton :)!!

  Vastaa
 • 4.2.2016 at 18:16
  Permalink

  Maisa on ihan päälikkö, pirtsakka ku perkele ja tissit ylimakeet..voi ku sais tollasta joskus. Kateeelliset läskit karkinsyöjät turpa kii! Miehet jotka mollaa ton muikin ulkonäköä on homoja se on varma 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *