HÄRREKYYD!!!

Aina oon media-alasta mutissut, että se on stressaavaa työtä. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu ja millon. Yleensä sitten kuin tapahtuu, niin tulee niin lujaa tuutista, että tutisuttaa!

Oon jo ihan lapsesta lähtien leikkinyt, että teen telkkariohjelmia. Se on ollut mun unelmatyö aina. Kameran edessä oon, kuin kotonani. Mulle se on helppoa ja luontevaa.

Sanonta ”lajin helppous viehättää” ei sovi meidän alaan yhtään. Kaikki on aina epävarmaa ja vaikka ohjelma olis kuvattu, niin se ei tarkoita sitä, että se tulis ulos telkkarista tai netistä. Tästä syystä ns. offseasoneilla, kun ei ole töitä on se paine, että tuleeko niitä lisää ja taas kun niitä on, niin jännitysmomentti on kova, että onnistuuko tämä ja työtahti on kova!

12295442_10207387654542108_1783352335101815757_n

Nyt tuli sitten viime tiistaina tieto, että rupean tekemään jotain sellasta, mitä en olis ikinä uskonut saavani tehdä. Oon itkenyt tän viikon aikana niin monet onnenkyyneleet! Mun takana on uskomaton tuotantotiimi, joka luottaa muhun ja oon saanut ihanaa palautetta meidän uudesta Alanyan sankarit- ohjelmasta, joka tulee FOX- kanavalta maanantaisin klo 20 ja löytyy Foxplaystä netistä. Nyt tämän uuden huikean jutun puitteissa (anteeks voin paljastaa, kuin vasta ensi viikolla mikä se on) tuleekin paine, että pitää saada itsensä viikossa kuntoon! Niin henkisesti, kuin fyysisesti.

Mun kropan salaisuushan on aina ollut Green Coffee BeansitNiitä oon hehkuttanut varmaan vuoden, mutten voi elää ilman niitä. Varsinkin super kiireisenä työaikana, millon ei ehdi syödä, niin ne pitää aineenvaihdunnan käynnissä, kofeiini piristää ja turvotus pysyy poissa. Nää on ollut mun pelastaja aina hektisinä aikoina ja niin on tälläkin hetkellä. Ihosta taas huolehdin näillä beauty pearlseilla

Nämä kaks juttua on sellaset mitkä on ja pysyy. Joku kerta pitää postata mitä meikkejä yms käytän, mutta nyt on pakko ruveta opettelemaan käsikirjotuksia 😉 pysykäähän jännityksessä, mitä ensi viikolla tapahtuu!

Maisa

HÄRREKYYD!!!

5 kommenttia “HÄRREKYYD!!!

 • 28.11.2015 at 10:39
  Permalink

  Onpa upeaa! Onnexs olkoon! Alatkohan näyttelemään, anna vinkkk… 🙂

  Vastaa
 • 8.12.2015 at 15:59
  Permalink

  Minua alkoi kuunnostamaan noi Green Coffee Beansit. Kuinka usein otat niitä päivässä ja otatko ennen vai jäleen ruokailun?

  Vastaa
  • 17.1.2016 at 20:04
   Permalink

   Aamuisin kaksi kapselia 🙂 suosittelen!

   Vastaa
 • 8.1.2016 at 06:43
  Permalink

  Minua alkoi kiinnostamaan noi Green Coffee Beansit. Kerrotko vähän niistä? Kuinka usein otat niitä päivässä ja otatko ennen vai jäleen ruokailun?

  Vastaa
  • 17.1.2016 at 19:58
   Permalink

   Ohjeistuksessa on kaksi kapselia päivässä. Itse otan aamuisin. Nopeuttaa aineenvaihduntaa. Suosittelen! 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *