Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Kauneuden eteen

Kauneuden eteen pitää kärsiä. Toi lause mulle opetettiin ala-aste ikäisenä, kun väkisin kinusin että mun kulmakarvat nypitään. Siinä sitten itkukurkussa purin hammasta, kun kosmetologi repi menemään.

Teini-iässä olin tosi epävarma itestäni ja päätin jo silloin, että kun olen täysi-ikäinen, niin hankin olemattomien itikanpistojen tilalle silikonit. Niinhän siinä sitten kävi, ja vain muutamaa viikkoa 18- vuotis synttäreiden jälkeen omistin unelmieni rinnat. Mun itsetunto parani roimasti. En enään meikannut niin paljoa, hyväksyin itseni luonnollisena, ilman ripsienpidennyksiä ja rakennekynsiä. Tunsin itseni jotenkin kokonaiseksi. Vielä kuitenkin oli paljon asioita, joiden itsetunnonpönkittämiseen tarvitsin ulkopuolista apua. Huomiosta tuli mulle huumetta. Vaikka hyväksyin itteni tosi luonnollisena kotipeikkona (Ex-mieheni on sanonut, että jos joku näkis mut kotioloissa, niin kukaan ei valuttaisi kuolapisaraakaan mulle – katkeruutta tai ei, haha), silti tarvitsin vielä omat ”huumeannokseni” eli muiden hyväksynnän ulkonäkööni. Vasta pojan syntymän jälkeen päätin, että kelpaan tälläisenä. Kun mut äänestettiin ylivoimaisella äänimäärällä kesän 2012  kauneimmaksi morsiammeksi, tajusin että oon täydellinen just näin. Mä päihitin leikellyt suomalaiset missit ja mallit siinä kisassa!!!

Oon tyytyväinen joka kohtaan, mutta silti nykypäivänä kauneusleikkaukset on niin tavallista elämää, että sama kuin kampaajalla kävisi. Eihän kukaan piilottele kampaajalla käyntejäkään? Musta hassua onkin monet julkisuudenhenkilöt, jotka kieltää turvautuneensa leikkelyyn. Ajattelin tehdä tähän kuvakollaasin suomalaisista julkkiksten ennen ja jälkeen kuvista, mutta tulin siihen tulokseen, että sen jälkeen olisi helvetti irti. Eiköhän jokainen ole niin fiksu, että itse osaa kattoa mikä on iän ja mikä kirurginveitsen tuomaa muutosta.

Mä nyt sitten kävin Kreikan reissulla, jossa samalla The Look- kauneusklinikan toimesta tehtiin mulle pikkujuttuja mitä halusin. Vaikka oon tyytyväinen, niin silti on välillä kiva saada vähän jotain pientä uudistusta. Niinkuin kampaajaesimerkkiin verraten, jos hiuksiin laitettaisiin vaikka raidat. Kaikki meni hienosti ja oli ihanaa yhdistää kaunistautuminen osaavissa käsissä, mukavaan ympäristöön. Suosittelen! Nyt sitten parantelen arpia kotona ja toivun katsellen Netflixistä uusia jaksoja House Of Cardsista. Tulevaisuudessa nähdään, mitä huippukirurgit sai aikaan! 😉

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Puspus, Maisa

Kauneuden eteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *