Itserakkausjuttu

Mariskan biisi Itserakkausjuttu sytytti mut liekkeihin! Se osui ja upposi. Sanoista löytyy suoraan asioita mun elämästä ja ajatuksista. Tämän innoittamana päätin omistaa postauksen tolle kyseiselle biisille. Tässä muutama ote sanoista jotka kolahti.

Olen vihdoinkin käsittänyt sen, Mä oon fiksu ja kivannäköinen

Vaikka en ehkä se kedon kaunein kukkanen ole, niin oon silti tyytyväinen mun ulkonäköön. Haukut ja ulkonäön arvostelu ei ole tällä kertaa painaneet mua alas, vaan oon saanut ehkä vielä enemmän voimaa itseni hyväksymiseen. Hymyllä pääsee pitkälle! Seuraavaksi räjähtää totuus julki: vaikka ihmiset pitää mua vatipääaivopieruidioottina, niin olen oikeesti fiksu mimmi. Sanon tämän selkä suorana ja ylpeänä. Joka ikinen ihminen kuka mut tuntee varmasti allekirjoittaa tämän. Yleensä aina ensimmäinen reaktio ihmisten tutustuessa muhun on, että ”sä ootkin tosi fiksu”. NOU SHIT! Mulla on hyvä yleissivistys ja oon näppärä niin verbaalisesti, kuin käytännönkin asioissa. Multa löytyy loistava lukupää ja oon kiinnostunut asioista. Nyt kun siellä kotiäitien karvat nousi pystyyn ja kodeissa kaikuu sana TUULITUNNELI, niin täytyy muistuttaa että kyseessä on viihdeohjelma 😉

Kaiken hyvän todellakin ansaitsen Mitä tielleni sattuu

Tästä oon kirjoittanut aikaisemminkin, eli mielestäni myös minä ansaitsen onnen. Paska vuosi 2014 on takana ja oon tällä hetkellä onnellisempi, kuin koskaan. Mielestä olen ansainnut tämän.

Voi heittaajat sanoo mitä tahansa. Ei se mua liikuta, pitäkööt vihansa

Tätä suurin osa julkisuuden henkilöistä hypettää, eli muiden kuin mun läheisten mielipiteillä ei siis ole merkitystä. Teen omaa juttuani ja porskutan eteenpäin nokka pystyssä ja pilke silmäkulmassa.

Ja muihin mä en vertaa mua enää ikinä, hä!

Tää lause pätee niin ulkonäköön, elämäntapaan, kuin uraankin. Se nyt on tullut todistetuksi jo ajat sitten, ettei mun elämä tähän mennessä ole ainakaan mennyt sitä kultaista turvallista keskitietä. On ollut isoja ylä- ja alamäkiä, mutta tää on mun elämä ja siihen liittyvät ratkaisut teen välittämättä siitä mitä naapuri tekee. Mitä ulkonäköön tulee niin oon tuntenut olevani alakynnessä, koska nykypäivän naiset (missit mukaanlukien) on todella fiksailtuja. Enään ei riitä kropan pienet parantelut, vaan kasvoja tuunataan ihan huolella. Mä pysyn tässä rintojen suurentamisessa ja omalla rasvalla täytetyissä huulissa. Mua naurattaa ajatus siitä, että oon oikeesti todella luomu nykypäivän pintaliitoporukoissa. Näillä mennään!

Naistenlehdistä lukea taas saan Miten väärin ja huono olenkaan. Vaikkei totta se ole ollenkaan Mietin vaan ”mitä vittuu…”

NIIN JUST, MITÄ VITTUU!!! Välillä joitain juttuja lukiessa joudun oikeesti miettimään, että onko mun minäkuva tosiaankin niin väärä etten tajua olevani tuollainen kuin paskat lehtijutut antaa ymmärtää. Mutta ei se ole. Vaikka kuinka roskaksi mut teilattaisiin, niin läheiset tietää mikä on totuus.

Oon kritisoinut mua jo aivan tarpeeks, Teen sovinnon ja annan itelleni anteeks

Nyt mä annan itselleni anteeksi. Olen tehnyt elämässä virheitä ja vaikka ne ihmiset joita olen satuttanut ei olisi vielä pystynyt antamaan anteeksi, niin mä annan nyt itselleni. Oon rankaissut itseäni tarpeeksi. Viettäny lukemattomia unettomia öitä, itkeny järvellisen kyyneliä ja oppinut oikein kantapään kautta. Nyt on aika antaa menneitten olla ja jatkaa eteenpäin puhtaalta pöydältä.

Aah, saimpas kehuttua itteäni 😀 Ollaan ylpeitä siitä ketä me ollaan. Kaikki tarvii itserakkausjuttuu!

Kiitos Mariskalle huikeasta biisistä ja nyt mene leipomaan mansikkakakun, nam!

Maisa

Itserakkausjuttu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *