Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Niin viihdyttävä telkkari

Sairastuin viikko sitten munuaisaltaan tulehdukseen. Kokonainen viikko meni kuumeessa, parhaimmillaan 40´C. Ihan pöhkö olo, kun ei ollut käynyt seitsemään päivään pihalla, hyvä että suihkussa. Nyt on ensimmäinen kuumeeton päivä ja elämä rupeaa voittamaan! Mun suuri haave tälle syksylle olis ollut, että pääsen Lappiin ruskan keskelle vaeltamaan, mutta taitaa jäädä tältä vuodelta..

Vällyjen välissä on ollu hyvä aika päivittää mitä kaikkea tulee telkkarista. Oon katsellut sarjoja sarjojen perään ja tässä tulee mun sarjaraati. En tiedä kiinnostaako edes ketään, mutta onhan se nyt niin kiva kattella kaiken maailman hömpötystä 🙂

Väykkärit. Katoin yhden jakson, ei kiinnostanut enään toinen. Sääli, sillä idea olisi ollut tosi hyvä! Konseptihan on ostettu ja sarjassa kopioidaan häikäilemättä Jenkkien vastaavaa sarjaa, mutta suomalaiset ohjelman henkilöt on liian tylsiä. Olisi tarttettu näyttelijöitä kehiin, jotta aikaiseksi olisi saatu kunnon draamaa. Teennäiset tapahtumat eivät pidä katsojaa kiinnostuneena. Kaikista huvittavinta on, että näin joskus jonkun iltapäivälehden otsikon, jossa joku kyseisistä mammoista ilmoitti että suostui lähtemään mukaan ohjelmaan ”kunhan ei tartte maksaa mitään”. Siis onko nämä naiset tehnyt tän ohjelman ilmaiseksi?!?! Huh, puistattaa.

Ensitreffit alttarilla. Aaaaah, aina niin ihana!! Ihan mun lemppari. Mutta onko tarkoituksella tällä kertaa otettu mukaan niin hankalia persoonia? Etenkin naisissa. Voikun pääsisin ravistelemaan sarjan Saria ja kertomaan hänelle, että sulle on tän ohjelman myötä siunaantunut maailman paras mies rinnallesi. Nauti hänestä ja lopeta valittaminen ja jossittelu!! Kaikki naiset vaihtaisi sun kanssasi paikkaa vaikka saman tien. Totta puhuen, mä en ole paras ihminen tähän sanomaan. Olen ihan samanlainen jossittelija, mutta kun näkee toisen tekevän sitä, niin rupee väkisinkin miettimään omaakin käytöstä. Sivusta katsoneena tuli fiilis, että mä en ainakaan halua olla tuollainen. Jokatapauksessa pidän kaikille pareille peukut pystyssä, jotta liitot kestäisi (vaikka ainakin kaksi liittoa tainnut jo kariutua).

Martina ja Hengenpelastajat. Daaaamn, tää toinen kausihan on ollut hyvä! Itse en oo kumpaankaan kauteen lähtenyt mukaan, mutta onhan tota nyt viihdyttävää seurata. Ihmettelin ensimmäisen jälkeen, kuinka sarja sai toisen tuotantokauden, mutta nyt ymmärrän! Tehtävät on ollut mun mielestä laadukkaampia, ilmapiiri positiivisempaa ja kilpailijat kiinnostavempia. Positiivinen yllätys!

Hottikset. Vaatimattomuus kaunistaa. Kuka itseään kunnioittava haluaa noiden kommenttien jälkeen lähtestyä ketään noista sinkuista??? En ainakaan minä. Veikkaan että kyseisen ohjelman ansioista pysyvät sinkkuina lopun elämää.

Paratiisihotelli. BOOOOORIIIINGG. Tai no jos haluaa katsoa sitä, kun ihmisten päät rupeaa flippaamaan neljän seinän sisällä, niin mikäs siinä. Suomalaiset on liian laimeita persoonia niin ulkoisesti, kuin henkisesti ton tyyliseen ohjelmaan.

Noiden parissa se mun viikko vierähtikin. Jos tästä vähän parantuisi, niin voisi mennä syksyä fiilistelemään vaikka sitten edes Nuuksioon..

Maisa

Niin viihdyttävä telkkari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *