Tunteetonta kuksimista

Ajattelin ruveta pohtimaan tän illan postauksessa sitä miksi miehet pystyy tunteettomaan seksiin naisia helpommin. Ajattelin etsiä taustamateriaalia netistä ja olin varma, että kun tässä maailmassa tutkitaan kaikkea niin tätäkin asiaa olisi tutkittu, tai ainakin joku tehnyt väitöskirjan aiheesta. Oletin löytäväni sivu tolkulla materiaalia, jossa miehiä haukutaan tunteettomiksi apinoiksi, jotka työntää värkkinsä reikään kuin reikään. Googlettaessa eteen tuli kuitenkin vaan kaikkien arvostamia netin keskustelupalstoja, missä vahva mielipide oli enemmänkin se, että naiset kykenee paremmin tälläiseen toimintaan.

Mitä ihmettä?! Mikä mussa on vikana, kun mä en pysty?? Mulla ainakin rupee jossain vaiheessa väkisin tulemaan jonkin sortin tunteet mukaan, vaikka tiedostaisin ettei tässä nyt mikään elämänkumppani ole kyseessä. Mun oli siis pakko ruveta selvittämään asiaa lisää ja menin paikkaan missä kaikkeen löytyy vastaus ja missä saa naisten suoria mielipiteitä, nimittäin Facebookin Äitylit- ryhmään. Kysyin siellä sitten reippaasti, että mitä mieltä olette, että pystyykö mies tunteettomaan seksiin helpommin kuin nainen? Taas olin saamistani vastauksista yllättynyt. Tottakai mukaan tuli myös mielipiteitä mitä olin itse ajatellut, eli miehillä vaan on niin suuri biologiaan määritetty suvunjatkamisvietti, että eläimellinen toiminta tulee ihan luonnostaan. Mutta suurin osa kuitenkin oli sitä mieltä, että tunteeton seksi ei ole sukupuolisidonnaista ja siihen pystyy ihan yhtälailla naiset, kuin miehetkin – Jossei muka naiset vieläkin helpommin.

Näiden vastausten ansiosta lähinkin pohtimaan itseäni, että joko mulla on tunnevamma tai sitten tulkitsen tunteita väärin. Miten saan opeteltua siihen ettei tunteita tule, vai onko ihan hyvä ettei edes osaa? Tän pienen tutkiskelun tuloksena hoksasin, että kyllä se tässäkin asiassa taitaa olla niin, että naiset ne on jotka on miehiä pahempia 😉

Liian vaikeeta pähkäilyä, mun olemattomille aivosoluille.

Hyvää yötä ja tsemppia uuteen viikkoon!

Maisa

Tunteetonta kuksimista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *