Tissit kunniaan!

Jokaisen oman mielikuvituksen ja uskonnon mukaan joku loi aluksi miehen ja naisen. Napakymppitermit (Neiti A ja Herra B) jätettäköön pois ja kutsutaan näitä ensimmäisiä ihmisiä omaperäisesti Aatamiksi ja Eevaksi. Nämä Aatami ja Eeva näkivät toisensa, opettelivat elämää tutkien ja pohdiskellen. Pariskunnan luoja taisi olla niin viheliäällä päällä, että unohti laittaa mukaan oppaan jossa olisi kerrottu mikä oli tämän pariskunnan tehtävä. Asioita oikeaan suuntaan ohjasti kuitenkin ihmisen sisään rakennettu biologia. Ihmislajin jatkumiseksi oli ehdotonta, että Aatami ja Eeva lisääntyisivät. Tätä varten pariskunnan luoja oli tehnyt kummastakin puoliskosta erillaisen ja toista sukupuolta miellyttävän. Eevalla oli muodokkaat lanteet ja rinnat, Aatami oli pidempi ja lihaksikkaampi. Tässä nyt on varmaan turha ruveta kertomaan mitä jalkojen välistä löytyi. Näin kumpikin kiinnostui toisesta ja suvun jatkuminen oli taattu.

Netissä on viimeaikoina keskusteltu pienirintaisuudesta ja sen hyväksyttävyydestä. Kuitenkin naisen vartaloon luotiin rinnat ja perimää määritettiin niin, että miehet kiihottuu rinnoista. Esimerkiksi Leonardo Da Vincin maalaamasta Pyhästä Ehtoollisesta on puitu, että onko yksi Jeesuksen vieressä istuvista mieheksi väitetyistä opetuslapsista nainen, koska paita kohoaa rintojen kohdalta. Rinnat = Nainen. Koolla ei imettämisen tai muun elämisen kannalta väliä ole, mutta miehen pakottaminen kiihottumaan olemattomista itikanpistoista aka pelkistä nänneistä on sama, kuin nainen pakotettaisiin mieltymään miehestä ILMAN MUNAA. Mun tapauksessa näin ei ole päässyt käymään, koska tiedostin ongelmani ja reippaasti marssin kirirgin puheille ja loin hänen avullaan itselleni naisellisen kropan. En olisi koskaan kehdannut vaatia miestä pitämään musta rinnattomana. Samallahan voisi vaatia miehen syömään kilo kaupalla inhokkiruokaansa!

Se ettei tämä mielipidekirjoitus jäisi vain oman pääni sisäiseen mielipiteeseen, päätin tutkia asiaa lisää ja otinkin yhteyttä alan ammattilaiseen, eli strippariin. Kuka se nyt paremmin miesten mieltymykset tuntisi? Tämä ihana leidi ketä pääsin puhuttamaan oli isot tissit omaava, hekumallinen päärynävartalo. Kun alku takeltelun jälkeen pääsin todelliseen kysymykseen, purskahti nainen raikuvaan nauruun. ”No isot tissit niiden täytyy olla!”. Ammattiriisuja kertoi esimerkin edellisen illan asiakkaista, jotka kaikki olivat valinneet privaattiesitykseen hänet, kauniin virolais laudan sijaan. Nainen kertoi myös huomanneensa, että hänen palvelujaan käyttävät miehet tyydyttävät vaimojensa puutteet strippipaikoissa. Siksi kysyntää löytyykin pääosin vain rintaville tanssijoille.

Terve itsetunto tosiaankin tulee itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on, mutta silti biologiaa vastaan taistelu on sama kuin tuulimyllyn kanssa painisi. Pienet rinnat ei ihmistä huonommaksi tee, mutta isot tissit ne mun mielestä olla pitää! Jos ette vieläkään halua isoja tissejä, niin valkaiskaa hampaanne edes samallailla kuin mä tällä super tuotteella. Tissit kunniaan!!

Hyvää pääsiäistä!

Tissi-Maisa

Tissit kunniaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *