Tissigate

Kaikista toiveista huolimatta en ole listinyt itseäni, saatika mennyt terapiaan blogikirjoituksen takia. Suurena yllätyksenä kyllä tuli kuinka kovaa kirjoitus otettiin. Siitä puhe mistä puute?

Kirjoituksesta nousseen kohun myötä, mut on teilattu tyhmäksi itseään täynnä olevaksi narsistiksi. Paljon on toitotettu itsetunnon tärkeyttä ja sitten kun joku uskaltaa avata suunsa ja kertoa että tykkää rintavasta kropastaan, niin kuuluu tähän älykääpiöiden kategoriaan. Äidit ketkä ovat olleet huolissaan nuorten tyttöjensä tulevaisuuden kaatumisesta blogikirjoitukseni takia, voivat miettiä minkälaisen esikuvan antavat jälkikasvulleen päivittelemällä blondin kirjoittamaa tekstiä koko somen kyllyydestä. Toisaalta positiivista on, että Suomessa asiat ovat niin hyvällä tolalla, että uutiskynnyksen ylittäjäksi pääsee mielipidekirjoitus budjettivajeen sijasta.

Mikä tekee tänä päivänä ihmisestä tyhmän ja ”geenialtaan matalammassa päässä kahlaavan”? Se että kertoo radikaalin mielipiteensä vai se että mielipidekirjoituksen tukemana haukkuu kirjoittajaa netin luvatussa maailmassa? Samaan lauseeseen pääsy Tauskin ja Tuksun kanssa särähti korvaan ja rupesinkin pohtimaan, että jos komedian tekemisen palkka on tuo titteli, niin minun kuusi vuotinen telkkariura päättyy välittömästi Tuulitunnelin viimeiseen jaksoon. Älykkyystestien tulos kun saadaan nykypäivänä mielipidekirjoituksen perusteella, niin luvassa on jäsenkato Mensan vuosipäiviltä. Mun mielestä jokaisen käyntikorttiin voitaisiin tästä edes painaa aö, jottei kenenkään tarvitsisi aamupalakeskustelun perusteella tehdä johtopäätöstä vuorovaikutuskumppanin älykkyysosamäärästä.

Ikävää että monet naiset ovat suuttuneet kirjoituksestani, pahoittelut heille, mutta enemmän olen saanut positiivista palautetta. Itkun silmään sai esimerkiksi keski-ikäinen nainen joka kertoi aina hävenneensä isoja rintojaan, mutta oli blogini lukemisen jälkeen kertoi todenneensa olevansa täydellinen nainen. Mission completed. Kiitos kaikesta palautteesta, niin negatiivisesta kuin positiivisesta! Tätä varten täällä kirjoitellaan.

Nyt pakkaan repun ja lähden ristiretkelle etsimään Alizad Armanin kadonnutta aivosolukkoa!

Maisa

Tissigate

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *